Ontwerp een schitterende kerst collectie

GET INSPIRED

KLIK HIER

ALL I WANT FOR CHRISTMAS

Glitter Oorbellen en parelketting in jouw kerstcollectie

Heb jij al besloten wat je gaat maken voor jouw kerstcollectie? Wees er zeker van dat je collectie bestaat uit sieraden voor het hele gezin! Met kerst draait het natuurlijk allemaal om familIe. Verwerk  de diverse trends in je collectie en creëer mooie kerst oorbellen zoals glitter oorbellen en grote statement oorbellen. Kies hiervoor bijvoorbeeld onderdelen met zirkonia of grote resin hangers en ontwerp op die manier feestelijke glitter oorbellen. Naast glitter oorbellen en grote statement sieraden, kunnen we ook niet om de zoetwaterparels heen deze kerst. Zoetwaterparels zijn perfect voor je collectie omdat ze zowel klassiek als modern zijn! Ontwerp bijvoorbeeld eens een set van een parelketting en een ketting van jasseron. Zo creëer je een nieuwe en feestelijke look! Of gebruik de zoetwaterparels in chique kerst oorbellen

Een onmisbaar onderdeel voor jouw kerstcollectie dit jaar zijn de telefoonkoorden. Deze telefoonkoorden worden niet meer alleen gebruikt door de jongere generatie. Dat komt omdat de telefoon steeds meer een echt accessoire wordt dat je graag bij de hand wilt hebben. Wees er dus zeker van dat je een mooie collectie telefoonkoorden maakt voor een trendy kerstcadeau!

Stainless steel sieraden voor de mooiste sieradensets

Wanneer je op zoek bent naar onderdelen voor een duurzame kerstcollectie, kies dan voor stainless steel onderdelen. Stainless steel sieraden zijn prachtig om te dragen, maar blijven ook prachtig in de toekomst. Deze sieraden zijn kleurvast en ook nog eens hypoallergeen. De kant-en-klare stainless steel sieraden zijn prachtig te combineren met jouw eigen gemaakte sieraden en geven je de mogelijkheid mooie sets te creëren. Sieraden gemaakt van zirkonia kralen of tekstlint komen prachtig uit als je ze combineert met stainless steel sieraden. Verwerk ook diverse rvs onderdelen in je collectie zoals bijvoorbeeld verlengkettingen of bedels voor een super kerstcollectie. 

Sieraden display en sieraden kaartjes speciaal voor kerst

Wanneer je kerstcollectie klaar is, is het tijd om de sieraden op een mooie manier te presenteren. Gebruik hiervoor verschillende displays zoals een display voor oorbellen, kettingen of armbanden. Met deze displays kun je ook sieradensets aan je klanten tonen, zoals een parelketting met een jasseron ketting of glitter oorbellen met fonkelende armbanden. Speciaal voor de kerst heeft ons interne design team een unieke serie sieraden kaartjes ontworpen. Met deze kaartjes geef je een persoonlijke touch aan jouw sieraden. Bekijk ook de nieuwe collectie verpakkingsmateriaal met sieraden doosjes en zakjes in allerlei vormen, maten en kleuren en verpak je cadeaus als echte kerstcadeaus!