ImpressArt

ImpressArt

ImpressArt

ImpressArt is hét merk voor metaal stempels. De geavanceerde stempel materialen zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Kralen.nl voor het maken van de mooiste gepersonaliseerde sieraden en accessoires.

 

Slagletters in hoofdletters en kleine letters zijn verkrijgbaar in diverse lettertypen, zoals Bridgette, Newsprint, Juniper, Lollipop, Deco, en Melody. Ook zijn er cijfers, figuur- en textuur stempels verkrijgbaar om naast de leukste teksten, namen, initialen en merknamen ook jaartallen zoals geboortedata, figuren en patronen te stempelen. Bewaar je stempels in de handige opberg dozen.

 

Gebruik de ergonomisch ontworpen ImpressArt ergonomische hamer voor het stempelen van letters, cijfers en figuren. De hamer is zo ontworpen dat het gewicht perfect verdeeld wordt op de stempel. Het enige wat je hoeft te doen is de stempel recht houden. Als je dit lastig vindt (of beginner bent) kun je hiervoor het stempel hulpmiddel gebruiken. Voor de textuur stempels is de ImpressArt textuur hamer ontworpen. Hier plaats je de textuur stempel in om met souplesse patronen te kunnen maken in je sieraden. Maak gebruik van de vlaktas (slagblok) voor een vlakke en stabiele ondergrond. De rubberen pootjes zorgen voor stabiliteit en een geluiddempend effect.  

 

Naast deze tools hebben we uitlijn tape en uitlijn stickers in het assortiment opgenomen. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat je creaties netjes uitgelijnd zijn. De ImpressArt stamp emaille marker zorgt ervoor dat je letters, cijfers, figuren of patronen er beter uitspringen. Om gaatjes te maken in metalen slagletterplaatjes hebben we een gaatjestang en gaatjesmaker. Met de bolpons set hout kun je bijvoorbeeld een bedel bol maken, wat een mooi effect creëert. Bekijk onze video’s voor een heldere uitleg van de producten.

 

Erg populair zijn de armbanden die je kunt maken met de ImpressArt buigtool voor armbanden en de armband buigtang. Maak eerst een gewenst patroon of een tekst op de armband en buig de armband daarna tot een perfecte bangle met deze onderdelen. Het is ook mogelijk om ringen te maken, gebruik daarvoor de ring buigtang.

 

Er zijn speciale ImpressArt slagletter plaatjes, maar ons DQ metaal en leer is ook uitermate geschikt om in te stempelen. Sla bijvoorbeeld een klaver vier figuur in een Designer Quality metalen bedel of initialen op een leren armband. De mogelijkheden zijn eindeloos met ImpressArt!

 

Laat je inspireren door onze diverse ideeën en bekijk onze video tutorials op Youtube voor een heldere uitleg over de mooie producten van ImpressArt.