Sieraden

Sieraden

Sieraden

Groothandel sieraden Kralen.nl biedt een ruim assortiment

Sieraden kopen voor je winkel doe je natuurlijk bij groothandel Kralen.nl. Het ruime assortiment biedt namelijk voor ieder wat wils. Zo hebben we onder andere oorbellen, kettingen, armbanden, enkelbandjes in de aanbieding. Of je nu van trendy of tijdloze sieraden gaat, in het ruime assortiment van groothandel sieraden Kralen.nl vind je altijd wat je zoekt!

 

Tegenwoordig zien we steeds meer vraag naar persoonlijke sieraden. Hierbij kun je denken aan gepersonaliseerde sieraden met initialen en namen, maar bijvoorbeeld ook de Birth flower collectie, waarbij elke bloem voor een bepaalde geboortemaand staat. Deze Birth flower collectie met hangers schuif je eenvoudig aan een kant-en-klare Mix & Match ketting. Biedt de sieraden aan in het bijbehorende cadeaudoosje en je hebt een prachtig persoonlijk cadeau. 

 

Daarnaast kun je een sieraad natuurlijk ook zelf persoonlijk maken, door het cadeau te doen met een bepaalde boodschap. Hiervoor zijn onze sieradenkaartjes uitermate geschikt. Door diverse sieradenkaartjes aan te bieden in jouw winkel, geef je klanten genoeg keuze.

 

Sieraden winkel online Kralen.nl is dé groothandel in sieraden

Bij de online sieraden winkel Kralen.nl vind je niet alleen kralen, maar een ruime keuze aan sieraadonderdelen en kant-en-klare sieraden. Sieraden van metaal of stainless steel (rvs) vind je hier in ruime getalen. Onze ringen, oorbellen, kettingen en armbanden van roestvrij staal zijn erg populair vanwege hun fijne prijs-kwaliteit verhouding. Deze items zijn allergie-proof en verkleuren niet. Zo kun je er extra lang van genieten!

Sieraden kopen bij de sieraden groothandel van Nederland?

Ga je voor gouden of zilveren sieraden? Of kies eens voor iets anders en draag beide kleuren! Hoe leuk is het om een gouden én een zilveren ketting in laagjes te dragen? Laat dit terugkomen in je ringen, armbanden en oorbellen om het perfect op elkaar af te stemmen. Naast goud en zilver biedt de sieraden groothandel Kralen.nl ook rose gouden sieraden aan.