Zirkonia

Zirkonia

Zirkonia

Zirkonia kopen

Zirkonia kopen voor jouw winkel of webshop?

Zirkonia kralen en zirkonia steen sieraad onderdelen zijn de eyecatchers in sieraden! Bij de groohandel sieraden onderdelen Kralen.nl kan je een mooi assortiment zirkonia kralen en sieraad onderdelen vinden met sloten, tussenstukken, bedels en brass elements zirkonia. En je vindt antwoord op de vraag: wat is zirkonia? Zirkonia kopen doe je vanaf nu bij Kralen.nl! De onderdelen uit deze collectie zijn van topkwaliteit brass(messing) bezet met verschillende kleuren zirkonia steen. Door de samenstelling van deze mooie producten zijn het perfecte items voor het maken van trendy sieraden.

 

In deze collectie zirkonia bedels en tussenstukken, sloten, bedels en brass elements zirkonia zijn er stoere maar ook elegante figuurtjes aanwezig. Door de brede keuze uit diverse vormen sieraad onderdelen zirkonia sluiten ze goed aan op verschillende actuele trends. Denk bijvoorbeeld aan de schakelketting en chain trend bij het bliksemschicht tussenstuk of het hangslot van brass zirkonia steen. Binnen de sieraad onderdelen zirkonia collectie zijn er ook vele items, zoals de sterren en vlinder bedels, waarmee je goed elegante en tijdloze sieraden zoals zirkonia oorbellen kunt creëren.

 

Een nieuw concept van groothandel sieraden onderdelen Kralen.nl, wat ook toebehoort aan de sieraad onderdelen zirkonia collectie zijn de brass elements zirkonia. Het leuke aan dit concept is dat je zelf sieraden kunt samenstellen, door verschillende sieraad onderdelen te mixen en matchen. Personaliseer een sieraad naar keuze, door de brass elements vast te lijmen met lijm op een vlak sieraad onderdeel.

Zirkonia stenen om zelf sieraden te maken

Sieraden die zijn samengesteld met zirkonia steentjes zijn echte blikvangers. Dit komt doordat zirkonia mooi sprankelt en glanst. Maar wat is zirkonia nu eigenlijk? Zirkonia steen is een synthetisch product en wordt door de mens gecreëerd. Daarom is zirkonia steen geen natuurlijk kristal, echter is het verschil tussen zirkonia en een diamant lastig op te merken. Voor het maken van de zirkonia steentjes worden twee verschillende substanties samen versmolten bij een temperatuur van 5000 graden. De binnenkant van de steen wordt erg warm, deze binnenzijde wordt vervolgens egaal geslepen wat resulteert in een zirkonia steen. Zirkonia stenen kunnen goed tegen krassen, omdat de steen erg hard is. Hopelijk heb je nu antwoord gekregen op de vraag ‘wat is zirkonia’? Met de sieraad onderdelen zirkonia en de zirkonia kralen kun je verschillende trendy oorbellen, kettingen en armbanden ontwerpen. Door de mooie uitstraling van de zirkonia stenen krijgt het sieraad al snel een indrukwekkende look. De prachtige zirkonia kralen kun je bijvoorbeeld verwerken in kleine ringen of elegante zirkonia oorbellen en armbanden door diverse kleuren met elkaar te combineren. Zou je graag wat meer inspiratie willen omtrent sieraad onderdelen van zirkonia? Neem dan een kijkje bij de inspiratie pagina voor leuke voorbeelden die jij zelf kunt maken met sieraad onderdelen van zirkonia.