Mix & Match sleutelhangers DQ met koord maritiem

Mix & Match sleutelhangers DQ met koord maritiem

Mix & Match sleutelhangers DQ met koord maritiem

Mix en match DQ sleutelhangers

Vanaf nu verkrijgbaar bij Kralen.nl! Super leuke mix en match DQ sleutelhangers met koord maritiem. De nieuwe sleutelhanger collectie is een makkelijk do it yourself systeem waarmee je helemaal naar jouw eigen smaak de leukste sleutelhangers kunt samenstellen. De serie bestaat uit diverse onderdelen die perfect bij elkaar passen en op elkaar zijn afgestemd. De schuivers en eindkapjes voor de sleutelhangers zijn gemaakt van DQ metaal, een hoogwaardige kwaliteit metaal en is verkrijgbaar in zilver en goud. Elke schuiver en eindkap heeft een unieke quote zoals ‘you are special to me’ of een symbool als een hartje, een kompas of een stuurwiel. Natuurlijk shop je in deze collectie nog veel meer designs!

 

Maritiem koord sleutelhangers

Het nieuwe maritiem koord is speciaal gemaakt voor de schuivers en eindkappen. Om het nog makkelijk te maken zijn er 2 lengtes verkrijgbaar die kant-en-klaar zijn en de perfecte lengte hebben om direct te gebruiken. Bepaal je liever zelf de lengte? Ook dat is mogelijk. Knip het koord eenvoudig op maat. De koorden zijn beschikbaar in heel veel verschillende prints die jouw sleutelhanger een absolute wauw-factor geven!  

 

De sleutelhanger collectie kun je ook combineren met onze bedels en kralen van DQ metaal, zoetwaterparels, natuursteen kralen of top facet kralen. Met deze items kun je zelf bedels maken en met behulp van buigringen en hangers met oog aan het koord of aan de sleutelhanger ring vast maken!