Retourneren

Hoe retourneer ik iets van Kralen.nl?

Retourneren bij groothandel Kralen.nl

Wij streven natuurlijk altijd naar een volledige klanttevredenheid.

Door onze eerlijke prijs – service – kwaliteit verhouding hebben we als groothandel daarom ook weinig retourzendingen.

 

Hoe kan ik iets retour sturen?

Mocht het toch zo zijn dat het geleverde artikel niet helemaal is wat je er van verwacht, dan kan je het onder de volgende voorwaarden retour zenden:

  1. Retournering is alleen mogelijk binnen 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag van verzending van de bestelling.
  2. Een retourzending is voor rekening en risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van een retourzending.
  3. De artikelen dienen verpakt te zijn in de originele verpakking. Tevens kunnen we alleen onaangebroken verpakkingen aannemen.
  4. Bij de retourzending dient een kopie van de factuur te zijn toegevoegd. Op deze factuur dien je duidelijk te vermelden welk artikel je retour stuurt. De factuur kan je downloaden in je account onder “bestelhistorie”.
  5. Indien je door het aankoop bedrag recht had op een staffelkorting is het mogelijk dat het aankoopbedrag door de retourzending onder een bepaalde kortingsschaal komt. Hierdoor kan de korting deels of zelfs in het geheel vervallen. Dit wordt verrekend met het tegoed.
  6. In geval van retourzending ontvangt je een tegoed in je winkelmandje. Deze kan worden gebruikt bij een volgende bestelling.
  7. Niet duidelijk identificeerbare zendingen worden verzameld en aangeboden aan een goed doel.

Neem voor vragen gerust contact op met onze klantenservice.

 

Zending geweigerd?

Indien u zelf het pakket weigert bij aflevering of als u uw pakket niet binnen de vastgestelde tijd afhaalt bij het afhaalpunt, dan zijn de verzendkosten en de kosten van de retourzending voor eigen rekening. Deze kosten worden ingehouden op het te verrekenen bedrag van de retourzending.