Over Kralen.nl

Wie zijn wij?

Over ons | Kralen.nl groothandel

Filosofie

In 2006 openden we onze eerste groothandel vanuit de passie voor sieraden. We willen namelijk de mogelijkheid bieden om altijd de mooiste hippe sieraden te maken. Wij delen jouw passie voor sieraden en dat is onze kracht.

 

Die ene groothandel groeide in de loop der jaren uit tot een E-commerce platform met acht verschillende webshops, in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa. Wij vinden het belangrijk om klanten de beste beleving te bieden. Zoals een goede ervaring met onze webshop, vriendelijk geholpen worden door onze klantenservice en een zorgvuldig ingepakt pakketje wat snel geleverd wordt. Wij snappen namelijk dat je er snel mee aan de slag wilt. Elke dag werken we eraan dat dit hele plaatje klopt en wordt geoptimaliseerd.

 

Service

Wij vinden een goede service enorm belangrijk en daarom staan we altijd met een glimlach voor je klaar. Of je ons nu belt met een vraag of via social media een berichtje stuurt. We proberen altijd de best mogelijke oplossing te vinden. Dat is de service die je mag verwachten van Kralen.nl. Dit doen we voor jou!

 

Inspiratie

Soms heeft een product wat uitleg nodig. Hoe gebruik je bijvoorbeeld een multifunctioneel tussenstuk wat ook als slot dient? In zo’n geval kan een video goed van pas komen. We willen duidelijk laten zien wat er mogelijk is met onze producten en daarvoor gebruiken we beschrijvende teksten, fotografie, video's en inspiratiesets. Hiermee willen we je inspireren om lekker aan de slag te gaan.

 

Inkoop & trends

We hebben diverse leveranciers met elk zijn eigen kracht. Zo kopen we alleen de beste producten in. Hierbij houden we nieuwe trends nauw in de gaten om er snel op in te kunnen spelen. Zo bieden we trendy artikelen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Zorg & aandacht

We verwerken je bestelling met de grootste zorg, want voor ons ben je niet gewoon een klant, maar onze partner. Wij werken samen. Samenwerken betekend zorg en aandacht hebben voor elkaar. Daar kun je bij ons van op aan.

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij als marktleider erg belangrijk. We geven aan goede doelen en zijn trots om deel te nemen aan het Bead4Life project. Zo bieden we mensen die minder kansen hebben gekregen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een beschutte werkplek in onze dochteronderneming de Zorgkraal.

 

Toekomstvisie

Wij blijven altijd werken aan het verbeteren van onze service en het verbreden van ons assortiment. We hebben we een nieuwe locatie waar we in kunnen groeien en we hebben een visie op de toekomst. Zo blijven we ons ontwikkelen, voor jou en voor ons. Voor onze gedeelde passie in sieraden.