Vacature

Vacature: Duits- en Franstalige kanjer voor de Customer Service afdeling (32 tot 40 uur).

 

Functieomschrijving:

Als Customer Service medewerker ben je de spil van ons bedrijf. Je verwerkt orders van klanten en geeft deze door aan het magazijn. Je hebt veel contact met onze klanten via mail, chat en telefoon waarin je adviseert en met creatieve oplossingen komt. Ook doe je aan aftersales en verwerk je eventuele klachten en retourzendingen. Oftewel, je doel is om bij te dragen aan een optimale klantervaring.

 

Wij zijn een groothandel in sieraadonderdelen en sieraden in het middensegment. Ons bedrijf bestaat inmiddels meer dan 14 jaar en is absolute marktleider in de Benelux. We werken met een team van 34 medewerkers en bedienen ondertussen klanten verdeeld over 11 landen. De klantenservice bestaat uit een team van 8 medewerkers en een teamleider. Vanwege een sterke groei van het aantal klanten zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

 

Functie-eisen:

Beheersing van de Duitse en Franse taal in woord en geschrift is een must. We vragen ervaring in een vergelijkbare functie. Naast klant- en servicegerichtheid is het van belang dat je secuur kunt werken. Ervaring met licht administratieve taken is een pré.

Het is van groot belang dat je in een team kunt werken en je kunt functioneren in een dynamische werkomgeving. Je hebt geen 9 tot 17 uur mentaliteit.

 

Arbeidsvoorwaarden:

We bieden je keurige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je ervaring. Uitzonderlijk is dat vier keer in de week een lunch wordt verzorgd en krijg je één keer in de twee weken een stoelmassage. Tevens ontvang je een kilometervergoeding.

 

Heb je interesse in deze functie van 32 tot 40 uur en heb je minimaal MBO 4 werk- en denkniveau? Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en CV in PDF naar sollicitatie@betaalbarekralen.nl en vermeld in het onderwerp: REF: CUSTOMERSERVICE

 

De vacature sluit op 15 mei. Heb je voor 15 mei geen uitnodiging ontvangen voor een gesprek dan kan je ervan uitgaan dat de voorkeur naar een andere sollicitant is gegaan.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------