Preciosa

Preciosa

Preciosa

Preciosa strassbij kralen groothandel Kralen.nl

Eén van de belangrijkste mode accessoires zijn sieraden. Preciosa kralen en Preciosa crystals zijn erg populair onder sieradenontwerpers. De Preciosa kralen zijn van hoge kwaliteit en zijn allemaal exact hetzelfde. Preciosa strass en kralen zijn geschikt voor heel veel verschillende soorten sieraden zoals kettingen, oorbellen, armbanden en ringen. Preciosa kralen en crystals zijn ontworpen om duurzaam te zijn en hebben kleuren die niet vervagen. De Preciosa kralen en Preciosa crystals zijn in diverse prachtige kleuren verkrijgbaar, waardoor je deze artikelen perfect kunt verwerken in al je sieraden. Van zachte kleuren tot opvallende kleuren, er is keus voor iedereen. Door de regelmatige vorm van de Preciosa kralen, zijn ze uiterst geschikt voor het maken van hoogwaardige sieraden

Preciosa crystals als perfecte eye catchers

De Preciosa crystals zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten en vormen, waardoor sieradenontwerpers nog meer mogelijkheden hebben om hun creaties te personaliseren. De Preciosa steentjes, in de vorm van puntstenen en flat backs, bieden veel mogelijkheden voor het ontwerpen van schitterende sieraden. De Preciosa strass heeft een mooie sprankeling waardoor jouw sieraden er niet alleen elegant en duurzaam uitzien, maar ook extra opvallen. Wanneer je de steentjes verwerkt in oorbellen, kun je er zeker van zijn echte eyecatchers in je collectie te hebben! De crystals kun je in een setting plakken met een druppel sieradenlijm. Eenmaal droog, kun je beginnen met het creëren van diverse sieraden sets die je klanten zeker zullen verrassen. Maak bijvoorbeeld een set oorbellen met een bijpassende ring, of een armband met oorbellen. Aan jou de keuze! Preciosa kralen zijn niet alleen geschikt voor diverse sieraden, maar bijvoorbeeld ook voor een trendy telefoonkoord!

Preciosa steentjes voor de mooiste sieraden

De online groothandel Kralen biedt een breed scala aan kleuren en variaties van Preciosa kralen en Preciosa strass, zodat je de perfecte kralen kunt vinden voor jouw specifieke projecten. Zowel de Preciosa kralen als de Preciosa steentjes zoals Preciosa strass kun je combineren met andere artikelen uit het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan rijgmaterialen, sloten, glaskralen, bedels, rivets voor telefoonhoes of gereedschap. De schitterende steentjes zijn perfect om te gebruiken voor feestelijke sieraden, maar mogen ook zeker niet ontbreken in sieraden die je elke dag kunt dragen. Met het dragen van sieraden met deze fonkelende steentjes, wordt iedere dag een feestje!