Neon trend items & Schelp kralen

De mooiste zomer sieraden maak je zelf

Laat je inspireren door deze sieraden zomer

Ben jij op zoek naar inspiratie voor je komende zomer sieraden collectie? We laten je hier de laatste trends deze zomer zien, zowel de trendkleuren als de trend items waar je je collectie mee kunt samenstellen. Het is altijd handig om op de hoogte te zijn van de laatste trends zodat jouw klanten je weten te vinden en hun sieraden zomer bij jou kunnen kopen. Om je een idee te geven wat je met alle trend items kunt doen, laten we je hierbij sieraden zomer zien die je zelf kunt maken om op die manier je klanten te verrassen. Lees dus snel verder en ontdek de trends deze zomer!

 

Zomer sieraden in trendy kleuren

Kleur, kleur en nog eens kleur! Daar draait het deze zomer om. Of het nu gaat om warme, natuurlijke kleuren of juist hele felle neon kleuren; alles mag. Combineer er dus op los met kralen van diverse materialen en in diverse kleuren voor een schitterende zomer collectie. Gebruik bijvoorbeeld rocailles kralen in neon kleuren om telefoon koorden of zonnebril koorden mee te maken. Of maak een armbanden collectie met elastisch Ibiza lint in neon kleuren die heel mooi staan op de gebruinde zomerhuid! Hang er een mooie DQ bedel aan voor een persoonlijke boodschap en je armband is klaar! Super leuk om te combineren met rvs bangles die je ook veel ziet komende zomer. Van diezelfde rocailles kralen maak je met elastiek draad ook leuke ringen die je kunt dragen met ringen met enamel in neon kleuren. Het dragen van verschillende ringen om 1 vinger, het zogenaamde ‘stacking’ is heel erg in de mode deze zomer. Laat deze kans dus niet liggen en verras je klanten met een grote ringen collectie!

 

Gebruik natuurlijke kleuren in je zomer sieraden

Ontwerp naast je kleurrijke collectie ook sieraden zomer met natuurlijke artikelen die heel erg in zijn deze zomer. Denk hierbij aan schelp kralen of bijvoorbeeld natuursteen kralen. De kleinste schelp kralen kun je bijvoorbeeld verwerken in zonnebril koorden of elegante armbanden kettingen die je aan het strand kunt dragen. De natuursteen kralen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en vormen. Combineer ze onderling en verwerk ook DQ metalen kralen in je sieraden voor een extra chique look! Voor het maken van chique armbanden kun je de acryl tube kralen gebruiken. Met al deze tips en trends voor deze zomer maak je zeker een prachtige zomer sieraden collectie! 

 

Maak je klaar voor de zomer

Zomercollectie 2022

Bekijk de video