G E T . I N S P I R E D

Alle zomer sieraden trends voor een prachtige zomercollectie

Heb jij al een idee welke zomer sieraden je wilt gaan maken voor je nieuwe zomercollectie? Als je op zoek bent naar inspiratie voor je komende sieradencollectie, dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben speciaal voor jou de mooiste trends van deze zomer op een rijtje gezet zodat je een idee krijgt waar jouw klanten naar op zoek zijn. Dus wacht niet langer en bekijk snel deze prachtige zomertrends!

De trend: kleurrijke zomer sieraden

Deze zomer kun je van start gaan met het creëren van sieraden met als thema bloemen, volgens de mooie zomer trends. Kleurrijke sieraden zijn veel te zien deze zomer, want kleuren komen natuurlijk in de zomer heel mooi uit op een zongebruinde huid! En denk dan niet alleen aan sieraden maar ook aan telefoonkoorden en zonnebrilkoorden! Met elastisch lint Ibiza en lint met tekst maak je heel eenvoudig prachtige armbanden die je kunt sluiten met een smart bead stopper of schuifkraal. Ook met tile beads of acryl tube kralen in diverse kleuren ontwerp je de mooiste armbanden. Verwerk verschillende bloemenkralen in je sieraden zoals Millefiori kralen of maak zelf bloemetjes van glaskralen rocailles. ‘Stacking’ van ringen is helemaal de trend deze zomer. Daarom is het extra leuk om kant-en-klare ringen te combineren met zelfgemaakte ringen van kleurrijke glaskralen rocailles of kleine zoetwaterparels nugget.

Ontwerp zomer sieraden met bloemen items

Naast allerlei kleurrijke sieraden is het bloementhema ook heel belangrijk deze zomer. Natuurlijke materialen gecombineerd met bloemenkralen vormen een prachtige basis voor zomerse sieraden. Denk bijvoorbeeld aan zoetwaterparels, natuursteen kralen, schelpkralen en tile beads in de vorm van bloemen. Maak je sieraden af met glasbedels van fruit voor een extra zonnige zomertouch! Presenteer een kleurrijke collectie kettingen aan je klanten, zodat ze deze naar hartelust kunnen stacken! Nu de zomer voor de deur staat, is het ook weer tijd geworden voor het dragen van enkelbandjes en zonnebrilkoorden. Wees er dus van verzekerd dat je die in huis hebt! 

Weet jij al wat je gaat creëren met al deze zonnige zomer trends ideeën?

Get inspired voor je zomercollectie

Zomercampagne 2023

KLIK HIER