G E T . I N S P I R E D

 Alle zomer sieraden trends voor een prachtige zomercollectie

 

Heb jij al een idee welke zomer sieraden je wilt gaan maken voor je nieuwe zomercollectie? Als je op zoek bent naar inspiratie voor je komende sieradencollectie, dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben speciaal voor jou de mooiste trends van deze zomer op een rijtje gezet zodat je een idee krijgt waar jouw klanten naar op zoek zijn. Dus wacht niet langer en bekijk snel deze prachtige zomertrends!

 

De trend: kleurrijke en opvallende sieraden 

 

Deze zomer kun je van start gaan met het creëren van kleurrijke en opvallende sieraden volgens de laatste trends. Kleurrijke sieraden zijn veel te zien deze zomer, want kleuren komen natuurlijk in de zomer heel mooi uit op een zongebruinde huid! En denk dan niet alleen aan sieraden maar ook aan zonnebrilkoorden en tassenhangers. Met lint met tekst maak je heel eenvoudig prachtige armbanden die je kunt sluiten met een smart bead stopper of schuifkraal, voeg er een mooie parel bedel aan toe om het nog opvallender te maken en maak je collectie compleet met onze kant-en-klare rvs armbanden. Maak zomerse kettingen met schelp tubes, parels en crystal glass of creëer opvallende kettingen met diverse bedels in verschillende vormen zoals bloemen, fruit, hartjes en sealife. ‘Stacking’ van ringen is helemaal de trend deze zomer. Daarom is het extra leuk om je collectie te combineren met onze statement kant-en-klare ringen.

 

Ontwerp zomer sieraden met sealife items

 

Naast allerlei kleurrijke sieraden is het sealife thema ook heel belangrijk deze zomer. Laat je inspireren door de oceaan en creëer zomerse oorbellen creolen met keramiek kralen in dolfijnen vorm of hang er een mooie schelp bedel aan. Nu de zomer voor de deur staat, is het ook weer tijd geworden voor het dragen van enkelbandjes. Maak stijlvolle enkelbandjes met macramé draad, gekleurde zomerse parels, dq bedels en crystal glass. Combineer met onze kleurrijke zomerse haarspelden in schelpenvorm of in bloemenvorm. Wees er dus van verzekerd dat je die in huis hebt! Weet jij al wat je gaat creëren met al deze zonnige zomer trends ideeën?

 

Get inspired voor je zomercollectie

Zomercampagne 2024

KLIK HIER