C.U.S®

C.U.S®

C.U.S®

C.U.S® ibiza style armbanden groothandel

C.U.S® ibiza armband kopen

Nieuw en exclusief verkrijgbaar bij Kralen.nl, de prachtige C.U.S® collectie. C.U.S® staat voor Changeable Unique Style en is een mix en match sieraden concept. Alle items die je nodig hebt vind je terug in deze collectie. De basis van de C.U.S® ibiza armband of ketting is het speciale C.U.S® ibiza lint. Over het lint kun je eindeloos veel verschillende kralen en schuivers schuiven en combineren. De C.U.S® ibiza armband is helemaal naar eigen smaak en stijl samen te stellen. Hierdoor is elk item uniek en ook heel eenvoudig te personaliseren. Wil je graag hippe ibiza sieraden voor in jouw collectie? Dan is de C.U.S® collectie een absolute musthave die je niet wilt missen!

C.U.S® ibiza style armband

Kralen.nl is de ibiza style armbanden groothandel, met een groot aanbod in C.U.S® sieraadonderdelen. Koop hier C.U.S® lint in drie verschillende lengtes (55 cm, 65 cm en 70 cm) en in meerdere kleuren. Maar ook de C.U.S® DQ Grieks keramiek kralen schuiver, DQ metalen kralen en schuivers vind je hier. Naast de unieke C.U.S® kralen kun je ook acryl letterkralen of hangers met oog gebruiken om jouw sieraad mee compleet te maken.

C.U.S® ibiza style armbanden maken

Ibiza style armbanden maken is nu nog leuker met het nieuwe mix en match systeem van C.U.S®. Door de verschillende lengtes C.U.S® lint kun je zelf kiezen of je voor een dubbele of misschien wel driedubbele armband wilt gaan. Met het lint kun je natuurlijk ook een ketting maken die jouw look helemaal af maakt. De mooiste combinaties maak je door de C.U.S® DQ Grieks keramiek kralen af te wisselen met DQ metalen kralen. Kies voor een keramiek kraal in een bijpassende kleur tint voor een mooi geheel. Hou je van trendy ibiza sieraden of wil je de C.U.S® armband personaliseren? Ga dan voor de populaire acryl letterkralen! Hiermee kun je leuk spelen met namen, quotes of initials.