Persoonlijke sieraden als eye catcher in jouw collectie

Wist jij al dat persoonlijke sieraden een absolute musthave zijn voor in jouw assortiment? Of het nu gaat om armbanden, kettingen, oorbellen of telefoonkoorden, overal zie je persoonlijke accenten terugkomen. Het is dus belangrijk dat je sieraden die een betekenis met zich meedragen, in je komende sieraden collectie hebt. Persoonlijke sieraden zijn eenvoudig te maken en de mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Lees snel verder en ontdek welke onderdelen je kunt gebruiken om jouw sieraden een persoonlijke tintje te geven, zoals bijvoorbeeld de populaire letterkralen. Ontwerp sieraden sets in verschillende kleuren en zorg ervoor dat je mooi verpakkingsmateriaal en persoonlijke sieradenkaartjes in je assortiment hebt om je creaties en collectie compleet te maken. 

Sterrenbeeld sieraden en andere betekenisvolle sieraden

Wanneer je hebt besloten wat voor soort sieraden je wilt gaan ontwerpen, kun je direct aan de slag! Bekijk de verschillende collecties die we voor je geselecteerd hebben om je te helpen met het creëren van persoonlijke sieraden. Vind je het bijvoorbeeld leuk om sterrenbeeld sieraden te maken? Bekijk dan de collectie sterrenbeeld bedels, met bedels van DQ metaal of TQ metaal. Deze bedels zijn eenvoudig te verwerken in al je sieraden en geven direct een personal touch aan je oorbellen, armbanden of kettingen. Je kunt ook gebruik maken van letterkralen of letter bedels. De acryl letterkralen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en staan vrolijk in een armband of telefoonkoord. Armbanden zijn snel gemaakt met letterkralen, elastiek draad en sieradenlijm. Voor het ontwerpen van mooie telefoonkoorden kun je macramé draad gebruiken. 

 

Ben jij al bekend met onze Birth Flower collectie? In deze serie vind je onder andere Birth Flower cabochons in diverse maten, bedels Plexx, bedels stainless steel en DQ Birth Flower metalen kralen. Twaalf prachtige bloemen die allemaal symbool staan voor een geboortemaand. Een top item om in al je persoonlijke sieraden te verwerken, net als de unieke C.U.S® message beads sieraden! Bij Kralen.nl vind je niet alleen de kralen en bedels met een geboortebloem, maar is er ook een aanvullend assortiment met bijpassende geboorte bloem kaartjes. Het designteam heeft de kaartjes zo ontworpen dat ze ook precies passen in de sieraad zakjes uit het verpakkingsmateriaal assortiment. Deze zijn verkrijgbaar met en zonder opdruk en in diverse prachtige kleuren.